Dödsbo tömning Stockholm

Vi finns i Solna men jobbar uteslutande i hela stor-Stockholm även Uppsala, Mälardalen, Södermanland, ja faktiskt i stort sett överallt.

Kostnadsfri offert & rådgivning

Vad innebär tömning av dödsbon?

Det är en omfattande process som kan ta tid och kräver en viss expertis, särskilt om det rör sig om ett större dödsbo. Som specialister på dödsbon har vi den erfarenhet och kunskap som krävs för att göra processen smidig och enkel för dig. Vi tar hand om allt ifrån värdering av lösöre till sortering och bortforsling. Vi återvinner och sorterar de föremål och sopor som inte har något värde och säljer det som kan säljas. Vi kan garantera att vi tar hand om allt på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss

Tillvägagångssätt

Vårt tillvägagångssätt är enkelt. Vi bokar ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom uppdraget på plats och skickar sedan en detaljerad offert med både intäkter och värde av dödsbot samt kostnader. Efter godkännande kan vi påbörja arbetet inom några dagar. Vi erbjuder olika flexibla lösningar som passar just er bäst.

Hembesök och offert

Vi kommer till dig för att se vad som behöver göras. Offerten anpassas efter dina önskemål och inget jobb är för stort eller för litet. Vi har sett det mesta och kan ta hand om allt. Efter besöket skickar vi en detaljerad offert där både intäkter och värde av bohag samt kostnader finns upptagna. När offerten är godkänd kan vi påbörja arbetet inom några dagar. Vi erbjuder olika lösningar som ska passa just er bäst. Låt ert problem bli vårt!

Flexibla lösningar

Vi på Winterhagens Alla Hem erbjuder flexibla lösningar för att passa dina tidsramar och behov. Vi kan erbjuda allt från enstaka tjänster till helhetslösningar och tar hand om allting från början till slut. Vi anpassar oss efter våra kunder och deras situation, oavsett om det är ett mindre eller större uppdrag. Låt oss ta hand om ert boende på ett smidigt sätt så ni slipper oroa er över detaljerna!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Det är helt gratis att anlita oss för en offert.

Vi gör det ni vill, hur ni vill, var ni vill och när ni vill.