Om Winterhagens Alla HEm

Vi finns i Solna men jobbar uteslutande i hela stor-Stockholm även Uppsala, Mälardalen, Södermanland, ja faktiskt i stort sett överallt.

Kostnadsfri offert & rådgivning

Om oss

Vi är Roberth och Christina Winterhagen som i över 30 år i branschen tömt dödsbon. Inget jobb är för stort för oss, vi har tömt allt från det största till det minsta och kan stolt säga att om det är något vi kan, så är det allt som har med ett dödsbo att göra.

Erfarenhet och expertis

Vi har många år och bred kunskap och erfarenhet inom miljötekning och studier i möbelkonsthistoria och värdering av föremål från 1500-tal till nutid. Vi har vid flertalet tillfällen blivit nominerade till årets antikhandlare i Sverige. 

Kreditvärdighet

Vi kan fullfölja uppdraget tack vare vår starka finansiella ställning. Våra seriösa och ansvarsfulla samarbetspartners understryker vår trovärdighet på marknaden, vilket gör att vi har förmågan att möta de krav som finns från våra kunder utan kompromisser.

Största kreditvärdighet - UC kreditupplysning 

 

 

Uppdragsgivare

Vi jobbar med en mängd olika uppdragsgivare så som advokater, jurister, goda män, fastighetsmäklare, Allmänna arvsfonden, hjälporganisationer och såklart privatpersoner.

 

 

Kostnadsfritt hembesök

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök där våra experter gör en professionell bedömning av behovet och ger uppskattningar av både kostnad och tidsåtgång. Vi värdesätter personlig kontakt med varje kund. Vårt erfarna team tar hand om allt från bortforsling till återvinning så att ni kan fokusera på annat. Låt oss göra erat problem till vårt problem!

Kontakta oss