Offertförfrågan

Det är helt gratis att anlita oss för en offert.

Vi gör det ni vill, hur ni vill, var ni vill och när ni vill.

Hur går försäljningen till?

Vi är specialister på försäljning av arvegods och kvarlåtenskap. Vid ett kostnadsfritt hembesök går vi igenom vilka föremål som ska säljas och ger sedan en värdering baserat på vår erfarenhet och kunskap. Vi kan köpa allt lösöre i hemmet, från de mest exklusiva antikviteter till enkla föremål med stort affektionsvärde. Vi erbjuder kontant betalning eller överföring till bankkonto.

Kontakta oss

Varför välja oss?

Vi är experter på bostadstömning, flyttstädning och försäljning av arvegods med över 30 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder kostnadsfria hembesök för att ge en detaljerad offert med både intäkter och värde av bohag samt kostnader. Våra tjänster inkluderar bl.a. sortering och bortforsling, flyttstädning med garanti, sanering efter dödsfall samt återlämning av hjälpmedel.

Erfarenhet och expertis

Vi har många års erfarenhet av bostadstömning, flyttstädning och försäljning av arvegods. Vårt team består av kvalificerade experter inom området och vi använder specialiserade tekniker för att säkerställa effektivitet i arbetsprocessen.

Kreditvärdighet

Vi kan fullfölja uppdraget tack vare vår starka finansiella ställning. Våra seriösa och ansvarsfulla samarbetspartners understryker vår trovärdighet på marknaden, vilket gör att vi har förmågan att möta de krav som finns från våra kunder utan kompromisser.